_______________

divendres, 30 de novembre del 2012

LLUÍS CORTÉS VISITA EL AEM PER DONAR UN CLÍNIC

XERRADA DE LLUÍS CORTÉS AL AEM

Aquesta nit L'entrenador de futbol actualment seleccionador de la selecció de Catalunya sub-16 Femení i a l’hora professor del curs d’entrenadors de Lleida, a estat a les instal·lacions del S.E. AEM on ha impartit un clínic orientat “al model de joc i disseny de tasques, on han assistit entrenadors i coordinadors del club. A estat una xerrada molt productiva ja que el club ja porta diverses temporades, on esta ajudant i formant als seu entrenadors, per tal seguir el model d’entrenament que es entrenar de una manera totalment contextualitzada, per tal que tots els equips de la base adquireixin el màxim coneixement de una mantera molt mes vivenciada, de les situacions que es troben a cada partit. Cada equip treballa i entrena en funció a un model de joc aportat per el seu propi entrenador. El objectiu es que es repeteixi moltes vegades als entrenaments amb exercicis contextualitzats, el que el propi jugador es trobarà el dissabte al camp. L’AEM ja porta diverses temporades seguin un patró on el gran protagonista es el model de joc de cada equip.
Lluis a explicat la importància de tindre un model i el poder adaptar d’una manera contextualitzada a la tasca.
La xerrada a finalitzat amb una interacció del propi lluís i els entrenadors, on ells proposaven situacions en cada moment del joc i s’han fet tasques d’entrenament per que es donin a terme. A sigut una xerrada molt ben acollida i segur no serà l’ultima ja que el club s’ha proposat seguir aquesta línia de treball que segur acabarà donant els seus fruits.

DISSENY DE TASQUES

LLUÍS

INTERCANVI DE IDEIES PER FER TASQUES

diumenge, 25 de novembre del 2012

GRAN VICTORIA DEL INFANTIL "A" A DOMICILI!!!

INFANTIL "A" 2012/13

Gran Victoria del infantil “A” preferent a domicili davant un Tàrrega potent i que està a la zona alta de la classificació. Un SE.AEM dirigit per Angel i David Oliet, que tenien molt ben preparat el partit ja que durant la setmana el equip ha entrenat amb unes consignes tàctiques per tal de intentar donar la sorpresa al camp municipal Joan Capdevila. Un AEM que va rebre un gol molt aviat va seguir creient en el plantejaments dels seus entrenadors i abans del descans SERGIO PEREZ donava el empat pels nois d’Angel i feia que tot el plantejament defensiu seguis endavant per afrontar la segona part. Una segona part on els nois del Secà van ser un Tsunami a la contra i el equip es va avançar en dues ocasions al marcador posant un prometedor 1- a 3 amb gols de Richard i Garra, aquest últim amb un potent obús en una falta. Llavors el Tàrrega va avançar línies i en pocs minuts va anotar el 2-3 amb una jugada molt discutida ja que L’AEM va tirar la pilota a fora per que fos atiés un jugador del Tàrrega, i amb un gran desconcert del equip visitant els locals van anotar un gol difícil de pair pels visitants.
Poc seguit un bolcat Tàrrega anotava el empat a falta de pocs minuts i mentre els locals ja celebraven l’empat una genialitat del heroi del partit Xavier Torres donava el 3-4 molt merescut pels visitants en l’últim minut del partit. Aquest triomf ve seguit de la derrota del Natació Terrassa el cuer de la classificació, i fa que el AEM s’allunyi de la zona de descens amb un gran triomf a Tàrrega.

diumenge, 4 de novembre del 2012

JORNADA PER ENMARCAR!!

juvenil A temp. 2012-13

Gran victoria del Juvenil A a casa 1-0 contra el balaguer, poc a poc l'equip de Albert Culleré i Sandro es Possen a dalt de la classificació amb un partit menys.

Victoria del Juvenil "B" a domicili per 0-3 contra el Lleida FC. L'equip de quini fà un gran partit tot i les baixes del equip. Cal destacar la gran actuació de tot el grup Inclòs els cadets que van ajudar al Equip.

El cadet A tot una pinya al camp, doblega al garrigues per 2-1 en un partit molt important per les aspiracions del equip que va en la linía ascendens.
gols de marc carrera i Golàs de Alvaro Montes de Oca.

Victoria Importantissima de molta casta e intensitat del Infantil A, Davant un Reus molt perillós. Arnau Gil Obria el marcador al minut 15, llavors un Aem que lliutava cada pilota com si fos l'ultima del partit, a fet que arribés la 1ª victoria que fà, que l'equip surti de la zona de descens i agafi la confianza que a de tenir.

adrià Guitart L'Heroi del partit
 Cal destacar l'heroi del partit al porter adria Guitart que a falta de 10 minuts ha aturat un penal.

Infantil B
 Victoria molt treballada dels nois de Roy i Minobes.
El infantil B a guanyat un partit a casa del agramunt aixecant un resultat de 1-0 als primer minuts del partit, pero la qualitat, l'inssistencia, i les ganes de tot l'equip a donat el liderat al equip amb un 1-4 molt treballat.

El infantil "C" guanya a domicili contra el magraners en un interessant partit per 1-2, bon partit dels nois de Ruben i Aitor.

L'equip Fmení Guanya amb autoritat en el seu desplaçament a Girona, resultat 2-4 i afiança a les noies de David Garcia i Edgar Borbón a la part de dalt de la classificació. Bon resultat i l'quip ja es prepara per rebre al derbi lleidatà AEM vs Pardinyes.