_______________

dissabte, 29 de desembre del 2012

III TORNEIG LLUÍS ROBADOR S.E. AEM 2012

TORNEIG PRE BENJAMINS

els patrocinadors del torneig


CAMPIONS!
GIMNASTIC MANRESA CAMPIONS!!
ELS MANRESANS HAN SIGUT ELS HEROIS DEL TORNEIG A DINTRE DEL CAMP I A FORA AMB EL SUPORT DELS PARES QUE NO HAN PARAT DE ANIMAR EN TOT EL TORNEIG AMB CANTICS AL EQUIP

INICI DEL TORNEIG

SACADA D'HONOR DELS PATROCINADORS

TORNEIG AMB JUGADES DE QÜALITAT MOLT ALTA

GRAN ESPORTIVITAT DE TOTS DINS I FORA DEL CAMP!

LA TRIPLETA ARBITRAL QUE HA ESTAT A L'ALTURA

MOLT COMPANYERISME

PLACA DE RECORD ALS PATROCINADORS DEL TORNEIG (JOCARGAS)

SORTEIG DEL CAMP A LA FINAL

RECULLIDA DELS TROFEO ALS CAMPIONS!


LA S.E AEM US DESITJA UN BON 2013 I US DONA LES GRACIES A TOTS ELS EQUIPS PARTICIPANTS, PER LA ESPORTIVITAT EN TOT EL TORNEIG DINS I FORA DEL CAMP!

dijous, 13 de desembre del 2012

PRESENTACIÓ OFICIAL CAMPUS DE NADAL

D'esquerra a dreta
jose Serrano (vice president) jordi Simorte (coordinador f-11) Sergio Gonzalez (president)
Albert Culleré (coordinador f-7 i organitzador del campus)
 EL S.E. AEM PRESENTA DE MANERA OFICIAL EL CAMPUS QUE FÀ AQUEST NADAL PER ELS MES JOVES, UN CAMPUS QUE ESTÀ TENINT MOLT BONA ACOLLIDA, I CAL RECORDAR LA QUALITAT DELS TÈCNICS QUE EL COMPONEN, TOTS SON TÈCNICS DE LLEIDA EN ACTIU I TITULATS.
El PERIODE D'NCRIPCIONS ENCARA ESTÀ OBERT PER TOTHOM. SI VOLEU INFORMACIÓ, CLICKEU LA PESTANYA "CAMPUS DE NADAL" TENIU PREUS I TELEFONS DE CONTACTE.

dimarts, 11 de desembre del 2012

ELS PATROCINADORS

UN ANY MÉS ELS PATROCINADORS APOSTEN PER L'AEM

ELS SPONSORS SON UNA PART IMPORTANT DEL FUTBOL BASE DEL S.E. AEM

diumenge, 2 de desembre del 2012

CAP DE SETMANA D'EMOCIONS AL AEM!

Sens dubte la gran Victoria d’aquest cap de setmana a sigut per la seva importància els nois de ANGEL GARCIA i DAVID OLIET que han guanyat a casa per 3-1 al garrigues i amb dues victòries consecutives el infantil “A” respira més tranquil en una zona plàcida de la categoria infantil preferent.
JONATHAN LORENZO


ARNAU GIL


GARRA, GENÍS AMB LA PILOTA I ALBERT GUALLART EN PARTIT


FERRAN EN COBERTURA DEFENSIVA A JONATHAN



Bon cap de setmana de resultats al AEM, amb equips que segueixen uns objectius marcats. Cal destacar de la Victoria dels nois de Albert Culleré i Sandro, que van doblegar al gardeny per un contundent resultat de 12 a 1 i que posa al juvenil A segon a la taula de classificació de la 1ª divisió juvenil.
També cal destacar el Infantil “B” de Roger Giménez i Albert Minobes a domicili per 0-4 que dona una setmana més el liderat de la 1ªdivisió d’infantils.
Amb categoria cadets una Victoria i una derrota. El cadet A, a doblegat al EFU Urgell per un còmode 4-1, i el cadet “B” va caure derrotat a casa davant un fort AT.SEGRE.
El juvenil “B” de “QUINI” treu un gran resultat a domicili amb un Lian espectacular que va aturar un penal, davant un fort Almacelles que es el segon classificat i cal destacar que el equip ja comença a recuperar als lesionats i donarà molt que parlar a partir d’ara, ja que els darrers partits l’equip per culpa de les baixes tenia que jugar en algun partit fins amb 4 cadets, no obstant l’equip sempre ha estat molt bé.
El infantil “C” per a domicili davant un Pinyana mes encertat per 2-1 els de Rubèn i Aitor estan treballant força per donar mes estabilitat al equip en el que fa a resultats, ja que es un equip de primer any i poc a poc es va assentant a la categoria.
En categoria de futbol -7 cal destacar la Victoria a domicili del aleví de Josep bota per 1-8 a casa del pardinyes amb un marc González i Josep torres amb un hat trik per cadascun, sense des merèixer el treball de tot l’equip.
L’aleví de Roy i Jordi Huguet a perdut a casa per la mínima davant el mollerussa 3-4.
Gran Victoria del equip del duo Lucas i Pau amb un 5-6 vibrant a domicili davant el baix Segrià.
En categoria benjamí derrota dels nois de Oliet amb un potent mollerussa i derrota dels nois de Sergio Martos amb el bordeta.
Els pre benjamins una setmana més els nois de Albert Minobes han tornat a guanyar a domicili.
El equip femení de David Garcia i Edgar borbón s’ha vist remuntat un 0-2 i s’emporta un agri empat de Barcelona que amb el temps es veurà com un bon resultat, ja que el At. Prat es un equip molt fort com a local.

















I en categoria amateur els nois de Pulido i Montse Sala han guanyat al Torrefarrera a casa per un 4-2.