_______________

dijous, 12 de setembre del 2013

L'AEM PRESENTA L'ÀREA ESPORTIVA


L’Aem presenta de manera oficial l’àrea esportiva 2013-14, d’esquerra a dreta L’ALBERT CULLERÉ (coordinador/entrenador), SERGIO GONZALEZ (president), JOSÉ SERRANO (vicepresident) i JORDI SIMORTE (coordinador/secretari tècnic), per part dels coordinadors Albert Culleré i Jordi Simorte ja és el segon any que treballen junts, tots dos estan fent un treball molt intens en la part esportiva amb una planificació i model únic d’entrenaments al SE.AEM, que any rere any comencen a donar els seus fruits sobre tot en el que fa en l’ascens de categories i la part de captació de nous jugadors al club, sense oblidar l’aposta que han fet pel futbol Femení ja que el club ja disposa de 4 equips de categoría femení. Per la part del president Sergio González i Jose Serrano (aquest últim a col·laborat molt en la part esportiva) estan immersos de ple amb aquest nou projecte esportiu 2013-14.
Molta sort.

Presentació de Paco Martínez

L’AEM Dona la benvinguda al ex-coordinador del Almacelles Paco Martínez en la seva nova etapa com a entrenador en categoria preferent infantil. Paco Martínez treballarà juntament al costat de David oliet, tots dos segur  faran una gran temporada en aquest nou repte de la Preferent infantil. En la foto surt el nou tàndem juntament amb el president del club Sergio González.
Sort!!. 

L'Aleví "A" campió del torneig Barberà del Vallés 2013

L’aleví “A” es proclama campió del torneig de Barberà del Vallés 2013.
El torneig en format triangular on el nostre aleví dirigit per l’etern Josep Bota s’enfrontà el primer partit amb el vila olímpica amb la Victoria Aemista per 3-1 amb gols de Marc González, Puça i Sergi Armero i en el següent partit contra el Barberà, els nois del secà van guanya r per la mínima 1-0 amb gol de Sergi Ainosa.
El club dona la enhorabona als nois de Josep bota per el bon torneig realitzat a terres de Barcelona.


dilluns, 9 de setembre del 2013

PRESENTACIÓ DE MANU JIMÉNEZ


L'AEM PRESENTA A MANU JIMÉNEZ, OBJECTIU NUMERO 1 D'ALBERTO MILLAN PER AQUESTA TEMPORADA 2013-14, DESPRÉS D'UN ESTIU INCERT PER EL JOVE JUGADOR, AL FÍ EL SEU SOMNI ES FARÀ REALITAT, QUE ES JUGAR EN AQUEST GRAN PROJECTE D'EQUIP DEL JUVENIL "A" DEL AEM, QUE DESPRES DE LA CONFIRMACIÓ DE MANU L'EQUIP QUEDA MOLT BEN ESTRUCTURAT PER AFRONTAR EL GRAN REPTE D'ENGUANY.
MOLTA SORT

diumenge, 8 de setembre del 2013

PRESENTACIÓ RUBEN AHUMADA


RUBEN AHUMADA ES EL NOU ENTRENADOR DEL CADET "A" DEL SE.AEM ON TAMBÉ ALTERNARÀ AMB EL ALEVÍ  DE 1ER ANY.
MOLTA SORT EN AQUEST NOU REPTE.

PRESENTACIÓ BILAL SE.AEM



Presentació de Bilal, un exel·lent jugador per el nou juvenil "A" de L'Alberto Millan. Un juvenil "A" que aquest cap de setmana ha empatat amb el juvenil preferent del cambrils 2-2 el passat dissabte i avui diumenge l'equip de BILAL ha tornat a guanyar per 2-0 al AT:SEGRE Preferent amb un partidaç del jove jugador BILAL.
MOLTA SORT!!


dissabte, 7 de setembre del 2013

MARIAN CRISTIAN RENOVA PEL CADET "A" SE.AEM


DESPRES DE UN ESTIU ON DIVERSOS EQUIPS DE LLEIDA VOLIEN CONVENCER AL NOSTRE JUGADOR MARIAN PER MARXAR, AQUEST A DECIDIT SEGUIR AL CLUB BLAU ON FORMARÀ PART DEL NOU REPTE 2013-14 DEL CADET "A".
MOLTA SORT!!

divendres, 6 de setembre del 2013

NOVA SECCIÓ DE FUTBOL FEMENÍ AL S.E AEM



PRESENTACIÓ OFICIAL DE EDGAR BORBÓN I CARLA ESTOPÀ AMB EL SEU PRESIDENT SERGIO GONZALEZ.
DESPRES DE L'EXIT ASSOLIT L'ANY PASSAT AMB EL FEMENÍ "A" QUE VA ACONSEGUIR L'ASCENS A LA DIVISIÓ DE PLATA DEL FUTBOL ESTATAL, L'AEM HA ESTRENAT UN FEMENÍ "B" QUE RECOLZARÀ AL PRIMER EQUIP I DOS EQUIPS MÉS EN CATEGORIA FEMENÍ FUTBOL-7 EN EDATS ALEVÍ-INFANTIL.
EL CLUB ESTÀ SORPRES DE LA GRAN AFLUENCIA DE NENES AQUEST NOU ANY I EDGAR BORBON JUNTAMENT AMB CARLA COMANDRAN AQUEST NOU REPTE 2013-14.

MOLTA SORT!!


SANTI FERNANDEZ RENOVAT!!

Santi fernandez renova pel juvenil "A" el jugador uruguayà a rebut nombroses ofertes per abandonar aquest estiu l'equip del AEM, peró el bon proyecte esportiu amb l'entrenador Alberto Millàn ha fet que es decidis a quedarse l'ultim any de juvenil, al cap davant del equip blau.
molta sort!!

ISABEL PUIG NOVA JUGADORA DEL FEMENÍ NACIONAL


L'AEM PRESENTA LA NOVA INCORPORACIÓ DE LA JUGADORA ISABEL PUIG PER EL NOU REPTE DEL FEMENÍ A LA DIVISIÓ DE PLATA DEL FUTBOL ESTATAL.
L'ISA PROCEDENT DEL ALFÉS ESTÀ FENT UNA GRAN PRETEMPORADA AL CLUB DEL SECÀ.
MNOLTA SORT!!

dijous, 5 de setembre del 2013

CARLOS JIMÉNEZ NOU JUGADOR DEL SE.AEM


CARLOS JIMÉNEZ PESQUER S'INCOORPORA AL INFANTIL SE.AEM, CARLOS ES UNA APOSTA DE FUTUR A LA BASE DEL AEM, DONAT LA SEVA QUALITAT FUTBOLISTICA I HUMANA.
LA SE.AEM ET DESITJA MOLTA SORT EN AQUESTA NOVA ETAPA BLAVA.

RENOVACIÓ DE QUINI AMB EL SEU NOU PROYECTE jUVENIL "B"


L'AEM PRESENTA LA RENOVACIÓ DE QUINI AMB EL SEU NOU PROYECTE jUVENIL "B" TOT UN REPTE DAVANT UN BON EQUIP DE LA MÀ DEL EX-JUGADOR DEL FC.BARCELONA QUINI ALVAREZ QUE AMB LA SEVA EXPERIENCIA I VETERANIA SEGUR FARÀ UNA GRAN TEMPORADA 2013-14. EQUIP I ENTRENADOR ESTAN DESTINATS A FER UNA GRAN TEMPORADA DONAT LA QUALITAT EN EL CAMP I BANQUETA TOTA UNA FUSIÓ QUE DONARÀ QUE PARLAR,
MOLTA SORT

RENOVACIÓ ÀNGEL GARCIA PREFERENT INFANTIL


L'A SE.AEM DONA TOTA LA CONFIANÇA A L'ÀNGEL GARCIA UN ANY MÉS,  PER PORTAR A TERME UN NOU REPTE A LA INFANTIL PREFERENT., TAL I COM VA DEMOSTRAR L'ANY PASSAT, ES UN ENTRENADOR DE GARANTIA ON SEMPRE DONA UN PLUS DE SERIETAT EN EL TREBALL AMB LA SEVA GRAN IMPLICACIÓ ESPORTIVA I HUMANA.
MOLTA SORT EN AQUESTA NOVA CAMPANYA!!

PRESENTACIÓ OFICIAL ALBERTO MILLAN


ALBERTO MILLAN LA NOVA APOSTA DEL AEM, COMANDARÀ EL NOU PROYECTE DEL JUVENIL "A" JUNTAMENT AMB MANU JIMÉNEZ I TAMBÉ DIRIGIRÀ EL PRE BENJAMÍ.
MOLTA SORT!!

dimarts, 3 de setembre del 2013

ARRENCA L'EQUIP DELS MES MENUTS DEL SE.AEM!!

MACA DONA LES PRIMERES INSTRUCCIONS
LUKAS PARLA AMB ELS CRACKS
 Arrenca el debut del mes menuts de la base SE.AEM, s’espera un gran èxit de nous debutants en categoria babies, el AEM ha fet durant tot l’estiu una gran campanya de recaptació de joves promeses, oferint un bon menú d’entrenaments i quotes per els nens que volen iniciar-se en aquest esport tan meravellós que es diu futbol.
La temporada arrenca de la mà dels misters Lucas i Maca que avui han gaudit de les immenses ganes que posen aquestos cracks, que avui s’han entrenat a tope i amb una gran il·lusió.
Cal recordar que les inscripcions per aquesta nova temporada segueix oberta i el club dona l’oportunitat a tots els pares a que portin als menuts a provar de franc dues setmanes al AEM.