_______________

diumenge, 23 de setembre del 2012

MERESCUDA VICTORIA DEL AEM FEMENÍ 1-2

La golejadora "PIXU"
Gran Victoria de les noies del SE.AEM Femení per 1-2 en dos debuts, un del nou entrenador DAVID GARCIA que recala en el club del secà, després de militar al 1er equip del Balaguer A la 3ª Divisió on va fer una gran temporada, i l'altre debut el de la lliga 2012-13 de la preferent femení. una Victoria molt treballada com a visitant  davant un potent At. Vilafranca que la temporada passada militava a la lliga nacional on van baixar.
en partit molt tàctic on els locals en una bona triangulació al mig camp, Laura Anguela jugadora amb molta velocitat s'escapava tota sola davant la porteria visitant i feia pujar el 1-0 al minut 26 1ª part. Llavors aquí es on els visitants s'han posat la roba de la feina i amb un futbol de toc, i bones triangulacions a sigut amo i senyor del joc, només era qüestió de temps ja que les noies de David Garcia han començat a tindre diverses ocasions sense premi fins arribar a la mitja part amb molt bones sensacions de cara a la segona. En la represa del joc a la segona part, la tònica del partit a sigut la mateixa, un Clar dominador del joc i un Vilafranca tancat i sortint a la contra sense gaires ensurts. Però  desprès de la insistència i la gran actitud de les noies del secà, en una gran jugada de tot l'equip feia que Montse Sala s’inventés una gran jugada personal donant una última passada a la demolidora davantera "PIXU" que en el minut 82 feia el merescut 1-1. Però L'AEM no sols s'ha conformat amb l'empat sinó que ha estirat mes les línees i en una gran jugada de "PIXU" feia una vaselina al minut 89 que donava els 3 punts a un equip que tornarà a donar que parlar aquesta 2012-13 tal i com ens tenen acostumbrat des de fa temporades enrere.
Les jugadores s'han animat força durant tot el partit.