_______________

diumenge, 4 de novembre del 2012

JORNADA PER ENMARCAR!!

juvenil A temp. 2012-13

Gran victoria del Juvenil A a casa 1-0 contra el balaguer, poc a poc l'equip de Albert Culleré i Sandro es Possen a dalt de la classificació amb un partit menys.

Victoria del Juvenil "B" a domicili per 0-3 contra el Lleida FC. L'equip de quini fà un gran partit tot i les baixes del equip. Cal destacar la gran actuació de tot el grup Inclòs els cadets que van ajudar al Equip.

El cadet A tot una pinya al camp, doblega al garrigues per 2-1 en un partit molt important per les aspiracions del equip que va en la linía ascendens.
gols de marc carrera i Golàs de Alvaro Montes de Oca.

Victoria Importantissima de molta casta e intensitat del Infantil A, Davant un Reus molt perillós. Arnau Gil Obria el marcador al minut 15, llavors un Aem que lliutava cada pilota com si fos l'ultima del partit, a fet que arribés la 1ª victoria que fà, que l'equip surti de la zona de descens i agafi la confianza que a de tenir.

adrià Guitart L'Heroi del partit
 Cal destacar l'heroi del partit al porter adria Guitart que a falta de 10 minuts ha aturat un penal.

Infantil B
 Victoria molt treballada dels nois de Roy i Minobes.
El infantil B a guanyat un partit a casa del agramunt aixecant un resultat de 1-0 als primer minuts del partit, pero la qualitat, l'inssistencia, i les ganes de tot l'equip a donat el liderat al equip amb un 1-4 molt treballat.

El infantil "C" guanya a domicili contra el magraners en un interessant partit per 1-2, bon partit dels nois de Ruben i Aitor.

L'equip Fmení Guanya amb autoritat en el seu desplaçament a Girona, resultat 2-4 i afiança a les noies de David Garcia i Edgar Borbón a la part de dalt de la classificació. Bon resultat i l'quip ja es prepara per rebre al derbi lleidatà AEM vs Pardinyes.