_______________

diumenge, 2 de desembre del 2012

CAP DE SETMANA D'EMOCIONS AL AEM!

Sens dubte la gran Victoria d’aquest cap de setmana a sigut per la seva importància els nois de ANGEL GARCIA i DAVID OLIET que han guanyat a casa per 3-1 al garrigues i amb dues victòries consecutives el infantil “A” respira més tranquil en una zona plàcida de la categoria infantil preferent.
JONATHAN LORENZO


ARNAU GIL


GARRA, GENÍS AMB LA PILOTA I ALBERT GUALLART EN PARTIT


FERRAN EN COBERTURA DEFENSIVA A JONATHAN



Bon cap de setmana de resultats al AEM, amb equips que segueixen uns objectius marcats. Cal destacar de la Victoria dels nois de Albert Culleré i Sandro, que van doblegar al gardeny per un contundent resultat de 12 a 1 i que posa al juvenil A segon a la taula de classificació de la 1ª divisió juvenil.
També cal destacar el Infantil “B” de Roger Giménez i Albert Minobes a domicili per 0-4 que dona una setmana més el liderat de la 1ªdivisió d’infantils.
Amb categoria cadets una Victoria i una derrota. El cadet A, a doblegat al EFU Urgell per un còmode 4-1, i el cadet “B” va caure derrotat a casa davant un fort AT.SEGRE.
El juvenil “B” de “QUINI” treu un gran resultat a domicili amb un Lian espectacular que va aturar un penal, davant un fort Almacelles que es el segon classificat i cal destacar que el equip ja comença a recuperar als lesionats i donarà molt que parlar a partir d’ara, ja que els darrers partits l’equip per culpa de les baixes tenia que jugar en algun partit fins amb 4 cadets, no obstant l’equip sempre ha estat molt bé.
El infantil “C” per a domicili davant un Pinyana mes encertat per 2-1 els de Rubèn i Aitor estan treballant força per donar mes estabilitat al equip en el que fa a resultats, ja que es un equip de primer any i poc a poc es va assentant a la categoria.
En categoria de futbol -7 cal destacar la Victoria a domicili del aleví de Josep bota per 1-8 a casa del pardinyes amb un marc González i Josep torres amb un hat trik per cadascun, sense des merèixer el treball de tot l’equip.
L’aleví de Roy i Jordi Huguet a perdut a casa per la mínima davant el mollerussa 3-4.
Gran Victoria del equip del duo Lucas i Pau amb un 5-6 vibrant a domicili davant el baix Segrià.
En categoria benjamí derrota dels nois de Oliet amb un potent mollerussa i derrota dels nois de Sergio Martos amb el bordeta.
Els pre benjamins una setmana més els nois de Albert Minobes han tornat a guanyar a domicili.
El equip femení de David Garcia i Edgar borbón s’ha vist remuntat un 0-2 i s’emporta un agri empat de Barcelona que amb el temps es veurà com un bon resultat, ja que el At. Prat es un equip molt fort com a local.

















I en categoria amateur els nois de Pulido i Montse Sala han guanyat al Torrefarrera a casa per un 4-2.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada