_______________

dimarts, 20 d’agost del 2013

L'AEM ARRENCA LA TEMPORADA 2013-14

L’aem ja porta varies setmanes treballant als seus equips de manera escalonada. El primer en començar la pre temporada han sigut les noies que aquest any tenen un gran repte per davant, ja que el ascens a la nova categoria NACIONAL, comporta tindre rivals de la talla del BARÇA, ESPANYOL, NASTIC ETC... axó fa que les noies de David Garcia tinguin molta feina per endavant.
Els següents en arrencar son l’equip amateur del AEM dirigit per ANTONIO PULIDO I MONTSE. Que aquest any militen a la 3 territorial catalana.
Seguidament també ja han arrencat el juvenil A dirigit per el nou entrenador ALBERTO MILLAN, un entrenador amb un bon currículum al futbol lleidatà, procedent del balafia i Bordeta, el nou tècnic del juvenil A ha format un molt bon equip i el club està convençut que donarà molt que parlar aquesta nova temporada 2013-14 amb el seu company Manuel Jiménez..
També s’han incorporat al treball els dos equips infantils que aquest any militaran a la PREFERENT on lluitaran amb equips de Barcelona i Tarragona, barça, cornella, rapitenca etc.. Dirigits per David oliet juntament amb el nou fitxatge Paco Martínez (ex coordinador del EFAC Almacelles) i L’altre tàndem es de Angel Garcia i Eloy Garcia. Tant de bo que els dos infantils puguin igualar l’èxit de la temporada passada on els dos equips van aconseguir molts bons resultats, un es el vigent campió de la 1ª infantil i l’altre va assolir la permanència a la dura categoria Preferent.
També recordar que els alevins de Joan Bota i Antonio Cardenas dos entrenadors amb una gran experiència ja estan treballant amb els seus respectius equips.

Tot enguany té molt bona pinta i en breu tots els equips de la base estaran ja en marxa per donar alegries a la seva afició aquesta nova etapa 2013-14. Molta sort a tota la família S.E. AEM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada